Grand Prix Marketing Award Schrijf-Schrijf

👑 op ons werk!! Gisteravond won Schrijf-Schrijf met magazine Mede een bekroning tijdens de Grand Prix Content Marketing! Marike Wouters en Roos Stalenhoef namen de bokaal voor beste ‘Creatie magazine’ mee terug naar Utrecht en daar zijn we supertrots op!

Samen met Kansfonds en de vormgevers van Autobahn gaven we het magazine vier jaar geleden een totale make-over, zodat het blad meegroeide met het ambitieuze fonds. Elke maand werken we met superveel plezier aan het magazine. Dat klinkt misschien wat scheef, omdat we veel interviews hebben met mensen in kwetsbare situaties, zoals dak- en thuisloze jongeren of mensen die onder de armoedegrens leven. Maar juist hun verhalen laten zien hoe veerkrachtig mensen kunnen zijn. En wat een geweldig werk Kansfonds en de betrokken maatschappelijke organisaties doen. Hun verhalen geven hoop, zeker in de tijden waarin we nu leven.

👩‍🏫 Het juryrapport: ‘Dit magazine raakt je in de ziel. Het laat echte verhalen zien van mensen van vlees en bloed. Er is een heldere formule, zowel in tone of voice als in design. Sprekende reportages in woord en beeld. De mens staat hier echt centraal en de redactie heeft de verbinding gezocht tussen donateurs en de kwetsbare mensen, waarvoor gedoneerd wordt. Rauw, eerlijk, spannend en nieuwsgierigmakend.’