Only gaat de grens over!

Only gaat de grens over!🔥🌎 We breiden uit naar België met de aansluiting van het strategische marketing agency Happiness. De afgelopen jaren hebben we aan een sterk ecosysteem in Nederland gebouwd. Nu is het tijd om ook in België ons dienstenaanbod te gaan opbouwen en uitbreiden. We zijn trots dat Happiness de basis voor deze uitbreiding vormt, en kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomst! 🚀

Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: “Door verbinding willen we het goede laten groeien, en dat willen we nu ook in België gaan doen. Happiness is een zeer gerenommeerd bureau en is niet voor niets twee keer tot Agency of the Year uitgeroepen. Wij hebben erg veel zin om samen met Happiness te bouwen aan Only in België.”

Karen Corrigan, oprichtster en CEO van Happiness: “Het wordt in onze sector alsmaar belangrijker om een brede dienstverlening aan klanten te kunnen bieden. Door de samenwerking met Only kunnen we onze consolidatie- en diversificatiestrategie voortzetten. Het track record en ecosysteem van Only enerzijds en onze creatieve en culturele sterktes anderzijds zorgen voor mooie kansen in zowel België als Nederland. Met andere woorden: niets verandert, alles wordt beter.”

Welkom allemaal!